Internet disconnect whilst playing

Greetings

Whenever i play, no matter time or day, i can get a game running for about 10-15 mins, or even play one round. Then either 10-15 mins or second round, the game disconnects. All other players start skidding, and then they discon. 20 secs later, my entire internet crashes, and then comes back on 1 minute later. Only happens with vermintide and only has started happennig since the new beta/update. here is my lastest log(s) and hopefully something fruitful can come of it, as i cant figure it out!console-2018-11-28-16.23.45-30F1B6E9-B6C7-4DBB-BBB8-7C28.log (325.6 KB)
console-2018-11-28-16.53.53-A07858D7-22E1-4E62-8D06-7F6A.log (599.8 KB)

Sincerest apologies for the inconvenience, what you’re experiencing here is a known issue and we’re actively working on a solution.

Thanks for the reply :slight_smile:

Yeh was wracking my brains over it (scouring the net) and trying all sorts of stuff. none worked obviously!

is a releif to here its not me!
Any thoughts on what it is on the games end? never had a game do this before

Kind regards

This keeps happening to me too, and it always seems to do this during my first game after having started VT2. Around 5-10 minutes in, other players starts skidding and I don’t see any mob movements at all, then after a little while, I get disconnected.

Update: Just had it doing this in my 2nd game of the day, but it’s most often just the first one.

Update 2: Today it happend a couple of games in, so it’s not always related to the first game, it seems…

This topic was automatically closed 7 days after the last reply. New replies are no longer allowed.

Why not join the Fatshark Discord https://discord.gg/K6gyMpu