Blood decals no longer display on the environment

Issue Summary:
I already posted on the steam bug report section but have chosen to post here so that this issue gets as much visibility as it can.

As stated in the title blood decals no longer display on the environment.

Steps to Reproduce:
Honestly don’t know how you could reproduce this. It’s just constant.

Reproduction Rate:
Constant (100%)

Additional Information:

Toggling blood and gore does nothing, doesn’t even get rid of the gore, changing the max blood decal amount does nothing. Reinstalling did nothing.

I have noticed since posting on the steam forums that the decals will spawn, but only in a large “puddle” on one spot on the maps for the entirety of the match.

I have not been the host during this time so I don’t know if that has anything to do with it.

This issue has been constant since I opted in to the 1.2 beta.

My DxDiag:
DxDiag.txt (71.0 KB)

A log from a few short multiplayer matches I played:
console-2018-08-31-13.36.22-D8B8767D-8935-4092-B573-66C4.log (1.1 MB)

Two videos and the log of a short private session I did to demonstrate:


Not the best place to demonstrate because of the static decals, but the "puddle I spoke of is in this one.

console-2018-08-31-14.24.15-7128A99D-A241-44DB-89C8-0661.log (222.4 KB)

Edit: I’m a dingus, I forgot to change the privacy of the videos, I fixed it.

This topic was automatically closed after 7 days. New replies are no longer allowed.

Why not join the Fatshark Discord https://discord.gg/K6gyMpu