Multiple Chatlobbies/buggy Bots

Issue Summary:
I experienced a bug where it seems that i have been in 2 lobbies at once. This happened when i performed the steps below. I was able to replicate this bug. Whenever this happens the friendly bots in the game i joined first, where im not playing, seem to be buggy and behave weird(not moving for example). I took this information from the players themselves afterwards or the chatlogs of the first lobby in which my chatmessages didnt seem to appear but i could read everything that was sent in both lobbies. In the second lobby where i have control there didnt seem to be any problems.


Steps to Reproduce:

  1. try joining a QP match(havent tested it with specific missions selected)
  2. when you cant cancel with F10 anymore and are about to join- press esc and leave to the main menu
  3. go to the keep and join a QP as you normally woul

Reproduction Rate (Choose One):
Common (< 50%)


Additional Information:
I use most of the sanctioned mods

[Attach a Screenshot and/or Video Evidence]
(Screenshots and/or video evidence (if applicable) can be particularly helpful. To upload, click the ‘Upload’ icon within the post controls.)


ON PC:

[Attach Your DxDiag]
(Press ‘START’ and enter ‘DxDiag’. Select the DxDiag app and allow it to load. Once loaded, click the 'Save All Information…" button and save to a location of your choosing. To upload, click the ‘Upload’ icon within the post controls.)

DxDiag.txt (76.9 KB)

[Attach Your Session Console Log]
(Navigate to C:\Users\YOURNAME\AppData\Roaming\Fatshark\Vermintide 2\console_logs and locate the log that corresponds with the particular session in which your issue occurred. To upload, click the ‘Upload’ icon within the post controls.)

This topic was automatically closed 7 days after the last reply. New replies are no longer allowed.

Why not join the Fatshark Discord https://discord.gg/K6gyMpu