Loading screen disseapear before end of text

Issue Summary:
When launching a mission the loading screen with test displayed as intro dissapear too fast and become black even if the spinning loading logo on the bottom right is still here for a few seconds (I’m using an SSD Drive that can explain the fast loading). As I’m not english I can’t really enjoy the context of the mission as it launch before the end of the introduction, can you just put an “Press ‘A’” or “X” to start the mission ? This way I will be able to enjoy the intro to the end.

Steps to Reproduce:

  1. Just launch a mission.
    Not sure I can put thit here but a video on youtube illustrates this the first 4 seconds :

Reproduction Rate (Choose One):
Once
Rare (< 10%)
Unusual (< 25%)
Common (< 50%)
Often (< 75%)
Constant (100%)

Additional Information:

[Attach Your DxDiag]
(Press ‘START’ and enter ‘DxDiag’. Select the DxDiag app and allow it to load. Once loaded, click the 'Save All Information…" button and save to a location of your choosing. To upload, click the ‘Upload’ icon within the post controls.)

[Attach Your Session Console Log]
(Navigate to C:\Users\YOURNAME\AppData\Roaming\Fatshark\Vermintide 2\console_logs and locate the log that corresponds with the particular session in which your issue occurred. To upload, click the ‘Upload’ icon within the post controls.)

[Attach a Screenshot and/or Video Evidence]
(Screenshots and/or video evidence (if applicable) can be particularly helpful. To upload, click the ‘Upload’ icon within the post controls.)

This topic was automatically closed 7 days after the last reply. New replies are no longer allowed.

Why not join the Fatshark Discord https://discord.gg/K6gyMpu