PS4 (Pro) Hitscan weapons not registering on enemies

Issue Summary:

(PS4 Pro) The first shot of hitscan weapons often don’t register on enemies, this is easily noticeable using blunderbuss and handguns. Tends to be more of an issue with enemies that haven’t noticed you but also happens when firing into an oncoming horde. Doesn’t matter if hosting or not.

Steps to Reproduce:

  1. PS4 Pro (although suspect standard PS4 or console in general)
  2. Fire hitscan weapon at enemies

Reproduction Rate (Choose One):
Once
Rare (< 10%)
Unusual (< 25%)
Common (< 50%)
Often (< 75%)
Constant (100%)


Additional Information:


[Attach a Screenshot and/or Video Evidence]
(Screenshots and/or video evidence (if applicable) can be particularly helpful. To upload, click the ‘Upload’ icon within the post controls.)


ON PC:

[Attach Your DxDiag]
(Press ‘START’ and enter ‘DxDiag’. Select the DxDiag app and allow it to load. Once loaded, click the 'Save All Information…" button and save to a location of your choosing. To upload, click the ‘Upload’ icon within the post controls.)

[Attach Your Session Console Log]
(Navigate to C:\Users\YOURNAME\AppData\Roaming\Fatshark\Vermintide 2\console_logs and locate the log that corresponds with the particular session in which your issue occurred. To upload, click the ‘Upload’ icon within the post controls.)

This topic was automatically closed 7 days after the last reply. New replies are no longer allowed.

Why not join the Fatshark Discord https://discord.gg/K6gyMpu